Om oss

CaSa Economia är en redovisnings- och konsultbyrå som erbjuder skräddarsydda paketlösningar för det lilla och det medelstora företaget. Vårt fokus är att skapa värde för våra kunder – inte på att säga vad andra vill att vi ska säga. Hos oss hittar ni kompetens inom allt från löpande redovisning till årsredovisning, varumärkesutveckling till management consulting. Vi som arbetar på Casa Economia är människor med olika bakgrund, utbildning och syn på livet, vilket skapar en atmosfär av driv och engagemang. Driv genom att skapa värde och stärkt marknadsposition för våra kunder, och engagemang genom viljan att utvecklas tillsammans med våra kunder. Med andra ord står ditt företags utveckling och välmående högt upp på vår prioriteringslista.

Som auktoriserad redovisningskonsult arbetar vi enligt Reko – svensk standard för redovisningstjänster, vilket betyder att vi följer ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer för att bidra till högre kvalitet på redovisningstjänster till nytta för företag, näringsliv och samhälle. En auktoriserad redovisningskonsult har ett framåtblickande och proaktivt perspektiv, vilket betyder att vi ser till att kvaliteten i redovisningen och den ekonomiska rapporteringen uppstår redan i det löpande arbetet, i stället för i efterhand via revision. Fortlöpande kundkontakt är därför en förutsättning för ett proaktivt perspektiv för att på så vis bli väl insatt i kundens verksamhet.

Vår managmentkonsultverksamhet arbetar med företag inom olika branscher och riktar sig mot dig som behöver hjälp med olika strategiskt viktiga frågeställningar i din verksamhet. Vi vågar sticka ut hakan genom att säga att vi kan hjälpa ditt företag att uppnå långsiktig och hållbar tillväxt. Detta gör vi genom att ta fram relevanta beslutsunderlag för tillväxt och formulerar klara strategier för att ditt företag snabbt skall kunna anpassa sig till ändrade marknadsförhållanden och därmed öka lönsamheten.